Praznični koncert

29.12.2013
Tamburjaški praznični koncert v Vipavi (tamburaši in tamburice)

Kot že vrsto let smo Tamburjaši tudi letos organizirali Praznični koncert, ki je bil v nedeljo, 29. decembra 2013 v Kulturnem domu v Vipavi.

Pripravili smo ga v sodelovanju s solistkama Leonido Sabo in Tjašo Fajdiga, ki sta s svojima čudovitima glasovoma odlično odpeli skladbe in še bolj popestrili naš koncert. Naše skladbe sta spremljala tudi Tine Tončič na trobenti in Anja Lavrenčič na bobnih. Pridružil se nam je tudi Oktet Sotočje, ki je odpel nekaj pesmi. Seveda pa ne smemo pozabiti na Mojco Lavrenčič, ki je premikala prste po klaviaturi kot za šalo. Koncert smo zaključili s pesmijo Silvestrski poljub skupaj z vsemi nastopajočimi. Program pa je povezovala Nataša Nardin.

Najraje nastopamo pred polno dvorano poslušalcev in tudi letos smo jo napolnili in s tem potrdili, da smo na pravi poti, saj ni lepšega, kot nastopati pred tako številno publiko. Tako smo se na koncertu še posebej potrudili in dobili številne pohvale tako na facebooku (https://www.facebook.com/Tamburjasi), kot tudi preko emailov in seveda v živo.

Hvala vsem, ki nas spremljate in podpirate. Želimo vam veliko uspehov v letu 2014.