Dogodki

Koncert s filipinskim mešanim zborom univerze Visayas

02.10.2012

Prav posebno doživetje je za nas Tamburjaše bilo sodelovanje s filipinskim mešanim zborom univerze Visayas v cerkvi sv. Štefana v Vipavi, 2. oktobra. Skupaj z zborom smo oblikovali mašno bogoslužje ter sodelovali ob zaključku zborovskega sakralnega programa. Skupaj smo izvedli Bach-Gounodovo Ave Marijo, Franckov Panis angelicus, Bachovo Jesu bleibet meine Freude ter Haendlovo Alelujo.

Koncert v Črenšovcih

07.09.2012

V petek, 7. 9. 2012 smo Tamburjaši prvič obiskali Prekmurje. Na povabilo župnije Črenšovci in tamkajšnjega župnika, g. Ivana Kranjca, smo v okviru Tedna duhovnosti in kulture pripravili samostojni koncert v župnijski cerkvi, pred tem pa smo s tamkajšnjim otroškim in mladinskim zborom sodelovali tudi pri sveti maši. Prekmurje nas je očaralo s svojim pokrajinskim šarmom in predvsem tudi z gostoljubnostjo domačinov, ki so nas sprejeli odprt rok in src.

Prikličimo pomlad z zvoki tamburic v Vipavi

04.03.2012

Glasbeno društvo Tamburjaši je v nedeljo, 4. 3. 2012, v športni dvorani vojašnice v Vipavi priredilo koncert z naslovom »Prikličimo pomlad z zvoki tamburic«. Pester spored so poleg obeh tamburaških sekcij društva oblikovali še gostje: Ante Upedanten banda, Tamburaška skupina Vremščica, učenci OŠ Draga Bajca Vipava in mladi solisti: Tjaša Fajdiga (vokal), Eva Bras (trobenta) in Anja Lavrenčič (tolkala).